پنج دلیل متداول خرابی اجاق گاز و روش‌های تعمیر آن

تعمیر برخی از لوازم خانگی ساده‌تر از سایرین است. تعمیر اجاق گاز معمولاً در سمت پیچیده‌تر طیف قرار می‌گیرد. در مورد این وسیله پراستفاده در آشپزخانه، با اجزایی مانند خطوط گاز و عناصر گرمایش الکتریکی که برای روشن کردن شعله طراحی شده‌اند، سروکار دارید. بنابراین مخاطرات بسیاری در هنگام تعمیر اجاق گاز وجود خواهد داشت.این بدان معنا نیست که تعمیر اجاق گاز در منزل و توسط خودتان غیرممکن است، اما در اغلب موارد، بهتر است تعمیر خرابی اجاق گاز را به متخصصان بسپارید.

با این حال، دانش کافی در مورد عیوب متداول اجاق گاز و نحوه رفع آن می‌تواند برای شما مفید باشد. اجاق‌های گازی و برقی تفاوت‌های عمده‌ای با هم دارند، بنابراین مشکلات مرتبط با هر نوع و روش‌های رفع آن نیز متفاوت خواهد بود.

توجه داشته باشید که تلاش برای تعمیر خرابی اجاق گاز به تنهایی می‌تواند خطر ایمنی جدی ایجاد کند. اگر به دانش خود در مورد این تعمیرات اطمینان کامل ندارید، توصیه می‌کنیم با متخصصان سرویس یار در امور تعمیر اجاق گاز، تماس بگیرید. مقاله زیر تنها با اهداف افزایش اطلاعات شما تهیه شده است.

مشکلات رایج خرابی اجاق گاز و نحوه رفع آن‌ها

در این قسمت پنج مشکل متداول که ممکن است اجاق گاز شما با آن مواجه شود و رایج‌ترین راه حل‌های آنها آورده شده است. این اشکالات شامل موارد زیر است:

شعله  گاز روشن نمی‌شود

این اولین مشکل رایج در اکثر اجاق‌های گاز است که شعله روشن نمی‌شود. دو دلیل عمده برای بروز این مشکل وجود دارد. اولین دلیلی که برای خاموشی شعله وجود دارد، این است که سوئیچ احتراق و یا فندک به درستی کار نمی‌کند. دومین دلیل روشن نشدن شعله، عدم عبور گاز از شیرها و مسیر منتهی به شعله است.

برای کشف عامل احتمالی این مشکل، روند متداول روشنی شعله را دنبال کنید. برای این کار، ابتدا با فشار دادن ولوم اجاق گاز، بررسی کنید که آیا هنگام این کار، صدای کلیکی شنیده و جرقه ای دیده می‌شود. سپس ولوم را بچرخانید. گاز خروجی از شیرها را بررسی کنید و ببینید آیا بوی گاز را احساس می‌کنید یا خیر.

اگر صدای کلیک را شنیدید اما بوی گاز را حس نکردید، مشکل از جریان گاز است. اگر صدای کلیک را نشنیدید اما بوی گاز را حس کردید، فندک جرقه زن به درستی کار نمی‌کند.

برای رفع این مشکل، برق را خاموش کنید و اجاق گاز را از برق بکشید. حالا شعله پخش کن روی مشعل را بردارید تا غذای چرب، کثیفی و هرگونه آثار باقی‌مانده غذا را از روی شعله و اطراف آن پاک کنید. پس از تمیز کردن مناسب، سعی کنید اجاق گاز خود را روشن کنید.

در صورتی که جرقه زن و فندک گاز به درستی کار نکند، احتمالا نیاز به تعویض آن وجود خواهد داشت. در این صورت می‌توانید برای دریافت خدمات تعمیر اجاق گاز، با کارشناسان سرویس یار تماس حاصل کنید.

شما می‌توانید برای تعمیر اجاق گاز تکنو خود با سرویس یار به شماره 09123625404 تماس بگیرید.

شعله کم است

چرا شعله اجاق گاز کم است ؟

هنگام استفاده از اجاق گاز، حرارت آهسته می‌تواند دردسرساز و در تهیه غذا وقت‌گیر باشد. دلایل متداول گرمایش آهسته شعله می‌تواند وجود کثیفی یا زباله در قسمتی از دهانه شعله باشد.

این مشکل به راحتی قابل حل است. فقط کافیست برق اجاق گاز خود را خاموش کنید و مشعل‌ها را بردارید. آن‌ها را چند دقیقه در آب داغ و صابون قرار دهید. جوش شیرین و سرکه نیز برای پاکسازی منایب هستند. یک برس یا اسکاچ بردارید تا آن‌ها را به درستی تمیز کنید و زباله‌ها و سایر مواد را از دهانه شعله پاک کنید. از یک پارچه تمیز برای پاک کردن صابون و خشکی دهانه شعله، استفاده کنید. دوباره همه قطعات را سر جای خود بگذارید و از آن استفاده کنید.

دقت کنید، بهتر است هنگامی که غذای شما روی اجاق گاز سرمی‌رود، آن را به سرعت پاک کنید تا موجب کثیفی و گرفتگی محل خروج گاز نشود.

شما می‌توانید برای تعمیر اجاق گاز فریجیدر خود با سرویس یار به شماره 09123625404 تماس بگیرید.

کلیک غیر ضروری جرقه زن

هنگامی که می‌خواهید شعله را روشن کنید، جرقه زن کلیک می‌کند تا شعله‌ای به جریان گاز بدهد. اما اگر صدای کلیک حتی پس از روشن شدن شعله ادامه یابد، مشکلی وجود دارد.

یکی از دلایل رایج کلیک غیر ضروری فندک اجاق گاز، انسداد شعله یا شل بودن درپوش آن است.

برای رفع این خرابی اجاق گاز، ابتدا درپوش مشعل را بررسی کنید تا از جایگذاری صحیح آن مطمئن شوید. سپس به سوراخ‌های شعله با دقت نگاه کنید تا ببینید آیا مواد یا زباله‌ای باعث مسدودی آن نشده باشد. بقایای مواد غذایی و ذرات ممکن است روی شعله گیر کند. اما با استفاده از گیره‌های کاغذ می‌توانید به راحتی از شر این گونه گرفتگی‌ها خلاص شوید.

اگر صدای کلیک متوقف نشد، باید از یک پارچه نخی، تمیز و خشک برای تمیز کردن رطوبت اجاق گاز استفاده کنید. این احتمال وجود دارد که آب یا چربی در آنجا وجود داشته باشد و باید به درستی تمیز شود. این کار باعث می‌شود که جرقه زن به طور مداوم کلیک نکند.

در صورتی که با هیچ یک از این اقدامات نتوانستید مشکل را برطرف کنید، می‌توانید با سرویس یار تماس بگیرید تا در اسرع وقت نسبت به رفع خرابی اجاق گاز شما اقدام شود.

شما می‌توانید برای تعمیر اجاق گاز دوو خود با سرویس یار به شماره 09123625404 تماس بگیرید.

شعله‌های پرسروصدا

شعله‌های آتش روی مشعل‌ها، به دلیل جریان بیش از حد هوا یا گاز از طریق شیرها می‌توانند پر سر و صدا شوند. این می‌تواند خطرناک باشد زیرا گاز بیش از حد می‌تواند منجر به آتش سوزی شود. علاوه بر این، در صورت بروز این مشکل، گاز هدر می‌رود.

مشعل را باز کنید و دریچه هوای زیر آن را بررسی کنید. حالا جریان گاز را بررسی کنید که سرعت خروج گاز بیشتر از حد معمول نباشد. البته توجه کنید که بررسی این موضوع ممکن است خطرناک باشد. بنابراین بهتر است از خدمات تعمیر فوری اجاق گاز سرویس یار استفاده کنید تا از هرگونه صدمه و خسارت دور بمانید.

شما می‌توانید برای تعمیر اجاق گاز بوش خود با سرویس یار به شماره 09123625404 تماس بگیرید.

احساس بوی گاز

گاهی اوقات، ممکن است گاز از اجاق و یا لوله‌ها نشت کند. این می‌تواند مخاطره آمیز باشد. اما قبل از اینکه به تعمیر آن بپردازید، ابتدا بررسی کنید که تمامی شعله‌ها خاموش باشند. اگر حتی زمانی که آن‌ها  خاموش هستند بوی گاز را استشمام می‌کنید، گاز در حال نشتی است.

برای رفع این مشکل، ابتدا گاز ساختمان را ببنید. سپس بررسی کنید که لوله‌های گاز آسیب ندیده باشند.

اجاق گاز، به صورت روزانه استفاده می‌‍شود و خرابی آن می‌تواند خطرآفرین باشد. بهتر است برای حفظ سلامت آن، سرویس اجاق گاز را به صورت دوره‌ای انجام دهید.

پس از انجام راهنمایی‌های این مقاله، چنانچه خرابی اجاق گاز شما برطرف نشد، می‌توانید جهت درخواست تعمییرات خود از طریق سایت سرویس یار و یا تماس با شماره تلفن 09123625404 درخواست خود را همین حالا ثبت کنید. کارشناسان ما در اسرع وقت، شما را در تعمیر انواع اجاق گاز یاری خواهند کرد.

سرویس یار همچنین متخصصانی برای تعمیر انواع اجاق گاز رومیزی دارد که می‌توانید از خدمات آن‌ها بهره ببرید.

برخی دیگر از خدمات سرویس یار شامل:

تعمیر ماشین لباسشویی، تعمیر ماشین ظرفشویی ، تعمیر کولر گازی ، تعمیر یخچال و … می‌باشد

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *